• Oferta specjalna
    Wiosna 2025

    Oferta specjalna

  • Oferta specjalna
    Majówka 2025

    Oferta specjalna

  • Oferta specjalna
    Boże Ciało 2025

    Oferta specjalna

  • Oferta specjalna
    Lato 2025

    Oferta specjalna

  • Oferta specjalna
    Jesień 2025

    Oferta specjalna

  • Zarezerwuj z rabatem -15% na pobyty za 90 dni
    Wcześniej to taniej

    Zarezerwuj z rabatem -15% na pobyty za 90 dni

  • Gwarantowany rabat -20%
    Z ostatniej chwili

    Gwarantowany rabat -20%

  • Gwarantowany rabat 5% - pobyt ze śniadaniem
    Senior sezon niski

    Gwarantowany rabat 5% - pobyt ze śniadaniem

  • Gwarantowany rabat 5% - pobyt ze śniadaniem
    Senior sezon wysoki

    Gwarantowany rabat 5% - pobyt ze śniadaniem

NASZE ATUTY

KOMUNIKACJA Z MIASTEM

 

dojazd samochodem i linią miejską

Czytaj więcej...

ATRAKCJE

 

Trasy turystyczne, kolej linowa...

Czytaj więcej...

SPORTY ZIMOWE

 

narty, skitury

Czytaj więcej...

TERMY ZAKOPIAŃSKIE

 

Dla naszych Gości Termy Zakopiańskie w cenie.

Czytaj więcej...

 

 

REGULAMIN HOTELOWY - PDF

 

HOTEL REGULATIONS - PDF

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kuźnice 11
34-500 Zakopane

RECEPCJA:

telefon: 18 20 136 19, kom.:  609 501 741

 e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
WSPÓŁPRACA AGENCYJNA: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
 
 
Współrzędne geograficzne:
Szerokość: 49.269688 / 49°16'10.9"N
Długość: 19.980311 / 19°58'49.1"E
 
 
 
 

Nr konta bankowego: BOŚ o/Nowy Targ - 27 1540 1115 2043 6050 6940 0001 
Sąd Rejonowy dla Krakowa-Śródmieścia w Krakowie, XII Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego.
KRS 0000105395; NIP 736-000-57-18; REGON 490067757; Kapitał Akcyjny: 20 929 600 zł opłacony w całości.

EKO –Wypoczynek w sercu Tatr.

Zajazd Górski Kuźnice wychodząc naprzeciw rosnącemu zapotrzebowaniu na ekologiczny - zgodny z naturą sposób spędzenia wolnego czasu, w 2017 roku przystąpił do jedynej w Polsce certyfikacji, obiektów hotelarskich, która ma na celu promowanie ekologicznych nowoczesnych i innowacyjnych rozwiązań w hotelarstwie. Nasz zajazd znalazł się wśród 15 wyróżnionych obiektów w Zakopanem.

Certyfikat ECO Zakopane to znak jakości, potwierdzenie nowatorskiego podejścia do hotelarstwa.

 

Z przyjemnością zapraszamy Państwa na Eko – Wypoczynek oto nasze atuty:

  • wyjątkowa lokalizacja,
  • czyste świeże powietrze,
  • KUŹNICZANKA – jedyna taka źródlana woda,
  • wszechobecna otaczająca tatrzańska przyroda,
  • trasy rowerowe, ogólnie dostępna siłownia outdoor`owa,
  • możliwość skorzystania z wielu atrakcji sportowych narty, skitury, piesze wędrówki,
  • ekologiczne kulinaria – potrawy przygotowane ze świeżych i naturalnych składników na bieżąco.

 

Niezależnie od charakteru imprezy gwarantujemy, że chwile spędzone wspólnie z nami staną się najpiękniejszymi wspomnieniami.

Jesteśmy otwarci na Państwa potrzeby, z przyjemnością sprostamy każdemu powierzonemu nam zadaniu.

PROPOZYCJE

Menu komunijne w cenie 130 zł / osoba

Zupa:
Rosół wołowo-drobiowy z makaronem podawany w wazach.

Danie główne:
Trzy rodzaje mięs podawane na półmiskach:

  • pieczeń w sosie własnym,
  • kotlet schabowy tradycyjny (panierowany),
  • kotlet de volaille z masłem i serem.

Dodatki:
Ziemniaki gotowane z masłem i koperkiem, frytki (podawane na półmiskach).

Surówki:
Mizeria, surówka z marchewki lub z kapusty pekińskiej.

Kompot

Deser (do wyboru):

  • Puchar lodów w owocami i bitą śmietaną,
  • szarlotka z lodami,
  • sernik z bitą śmietaną i sosem malinowym.

Zimna płyta:
Półmiski wędlin i serów, oscypek / korbacze, sałatka jarzynowa, sałatka z grillowanym kurczakiem, 2 rodzaje pieczywa, patera owoców.

Napoje:
Kawa, herbata + suche ciasteczka.
Soki, woda mineralna, napoje gazowane.

 

Menu komunijne w cenie 150 zł / osoba

 

Zupa:
Rosół wołowo-drobiowy z makaronem podawany w wazach.

Danie główne:
Trzy rodzaje mięs podawane na półmiskach:

  • pieczeń w sosie własnym,
  • kotlet schabowy tradycyjny (panierowany),
  • kotlet de volaille z masłem i serem.

Dodatki:
Ziemniaki gotowane z masłem i koperkiem, frytki (podawane na półmiskach).

Surówki:
Mizeria, surówka z marchewki lub z kapusty pekińskiej.

Kompot

Deser (do wyboru):

  • Puchar lodów w owocami i bitą śmietaną,
  • szarlotka z lodami,
  • sernik z bitą śmietaną i sosem malinowym.

Zimna płyta:
Półmiski wędlin i serów, oscypek / korbacze, sałatka jarzynowa, sałatka z grillowanym kurczakiem, 2 rodzaje pieczywa, patera owoców.

 

Certyfikaty

Partnerzy