Kuźnice 11
34-500 Zakopane
RECEPCJA:
telefon: 18 20 136 19, kom.: 609 501 741
EKO –Wypoczynek w sercu Tatr.
Zajazd Górski Kuźnice wychodząc naprzeciw rosnącemu zapotrzebowaniu na ekologiczny - zgodny z naturą sposób spędzenia wolnego czasu, w 2017 roku przystąpił do jedynej w Polsce certyfikacji, obiektów hotelarskich, która ma na celu promowanie ekologicznych nowoczesnych i innowacyjnych rozwiązań w hotelarstwie. Nasz zajazd znalazł się wśród 15 wyróżnionych obiektów w Zakopanem.
Certyfikat ECO Zakopane to znak jakości, potwierdzenie nowatorskiego podejścia do hotelarstwa.
Z przyjemnością zapraszamy Państwa na Eko – Wypoczynek oto nasze atuty:
Niezależnie od charakteru imprezy gwarantujemy, że chwile spędzone wspólnie z nami staną się najpiękniejszymi wspomnieniami.
Jesteśmy otwarci na Państwa potrzeby, z przyjemnością sprostamy każdemu powierzonemu nam zadaniu.
PROPOZYCJE
Menu komunijne w cenie 130 zł / osoba
Zupa:
Rosół wołowo-drobiowy z makaronem podawany w wazach.
Danie główne:
Trzy rodzaje mięs podawane na półmiskach:
Dodatki:
Ziemniaki gotowane z masłem i koperkiem, frytki (podawane na półmiskach).
Surówki:
Mizeria, surówka z marchewki lub z kapusty pekińskiej.
Kompot
Deser (do wyboru):
Zimna płyta:
Półmiski wędlin i serów, oscypek / korbacze, sałatka jarzynowa, sałatka z grillowanym kurczakiem, 2 rodzaje pieczywa, patera owoców.
Napoje:
Kawa, herbata + suche ciasteczka.
Soki, woda mineralna, napoje gazowane.
Menu komunijne w cenie 150 zł / osoba
Zupa:
Rosół wołowo-drobiowy z makaronem podawany w wazach.
Danie główne:
Trzy rodzaje mięs podawane na półmiskach:
Dodatki:
Ziemniaki gotowane z masłem i koperkiem, frytki (podawane na półmiskach).
Surówki:
Mizeria, surówka z marchewki lub z kapusty pekińskiej.
Kompot
Deser (do wyboru):
Zimna płyta:
Półmiski wędlin i serów, oscypek / korbacze, sałatka jarzynowa, sałatka z grillowanym kurczakiem, 2 rodzaje pieczywa, patera owoców.
Strona 2 z 3